Foto: Gabriela Hengeveld
Photo: Gabriela Hengeveld

Landbouwproject aanmelden

Ben jij boer, landeigenaar of is jouw organisatie eigenaar van grond? Wil je samen een regeneratief landbouwproject zoals een regeneratieve tuin of voedselbos realiseren en zoek je een partner met ervaring?

Stichting Onze Groenteboer financiert, ontwerpt en begeleidt deze projecten. Laten we contact opnemen met elkaar.

Foto: Gabriela Hengeveld

Contact opnemen

Vacatures

Wij zoeken voor Stichting Onze Groenteboer een Partnership Coördinator, een Subsidie- en fondsenspecialist en een Specialist Videoproductie. Check onze vacatures!

Foto: Gabriela Hengeveld

Vacatures
 • Fabio Vicino

  Fabio coördineert en is voorzitter van Stichting Onze Groenteboer en houdt zich bezig met de ontwikkeling van nieuwe regeneratieve tuinen en voedselbossen binnen Nederland en Europa.

  LinkedIn 
 • Nico Bothof

  Nico verdiept zich de laatste jaren in regeneratieve landbouw. Met zijn bestuurlijke ervaring en zijn nieuwsgierigheid om het voedselsysteem te veranderen wil hij bijdragen aan de doelen van de stichting. Hij vervult de rol van secretaris in het bestuur van de stichting.

  LinkedIn 
 • Michiel Kemmer

  Michiel zet zich in voor een moreel verantwoorde financiële waardering van de natuur & structurele financieringsmodellen voor regeneratieve landbouw. Bij de stichting is Michiel betrokken als penningmeester en denkt Michiel strategisch mee.

  LinkedIn 
 • Bram de Vos

  Als ontwerper verbindt Bram de doelen en visies van verschillende organisaties aan elkaar. Bram is betrokken bij verschillende projecten waarbij een gezond voedselsysteem centraal staat.

  LinkedIn 
 • Nick Steiner

  Nick heeft ruimte ervaring in de wereld van regeneratie landbouw. Bij Climate Farmers heeft Nick meer dan 100 boeren geholpen in hun reis naar een gezond voedselsysteem.

  LinkedIn 
 • Jan Nederstigt

  Jan is expert kleinschalige irrigatie en ondersteunt Onze Groenteboer en boeren in Nederland en Afrika in slim, efficiënt en duurzaam gebruik van water voor irrigatie.

 • Anna de Vos

  Anna coördineert de tuin in Vreeland. Anna organiseert daarnaast kookworkshops, ontwikkelt recepten, schrijft teksten, en verwondert zich over al het leven in de tuin.

  LinkedIn